Muži vs. Nymburk a Benešov

O víkendu se odehrálo poslední dvoukolo základní části KPI. Našim borcům stačilo vyhrát jeden z víkendových zápasů k udržení druhé pozice v tabulce, což se nakonec podařilo.

Nyní již k jednotlivým zápasům. V sobotu přijel ambiciózní tým z Nymburka, Réma. Tento mladý tým předvádí pohledný basketbal, bohužel doplácí na svoji nedisciplinovanost. Od začátku utkání předváděli hosté jednoduchý a účelný basketbal, navíc naše naivní obrana, přispěli k tomu, že jsme brzy prohrávali 10-ti bodovým rozdílem, který vydržel až do prvního poločasu. Teprve od druhé poloviny jsme začali produkovat agresivní obranu a poté i pohledné akce, což hosté neunesli a během jedné minuty získali jednu technickou chybu a tři vyloučení, čímž náš tým posadili na koně a naši již zápas nepustili.

Slaný vs Réma   82:68 (17:27 33:42 59:53).

Body: Libecajt 16, Horák M. 4, Šikorský 4, Lavička 29, Zach 6, Týř 10, Fric 6, Horák L. 6.

 


V neděli přijel poslední celek tabulky z Benešova. Začátek utkání byl výborný, brzké vysoké vedení a krásné jarní počasí naše borce ovšem uspalo a soupeř, naše laxní pojetí hry, trestal. S vypětím všech sil jsme nakonec zápas dotlačili k vítězství.

Slaný vs Benešov   61:55 (18:8 28:20 43:43).

Body: Horák M. 5, Šikorský 3, Lavička 2, Zach 5, Hrabánek 2, Týř 21, Nič 5, Fric 8, Formánek 2, Horák L. 8.

 

Před Play-off musíme opět začít trénovat v plném počtu hráčů a přidat k nácviku již známých systémů několik vychytávek k překvapení soupeřů

Ve čtvrtfinále narazí náš celek na tým z Kralup. První zápas na domácí palubovce proběhne 22.3.2014 ve 20:00 hodin a druhý den se hraje odveta v Kralupech. Hraje se na 2 vítězné zápasy.

Publikováno v Muži.