ll. basketbalová liga ve Slaném

Po deseti letech opět zaduní na slánské palubovce míče s druholigovým zvukem. V posledních čtyřech letech se mužstvo umístilo dvakrát na druhém místě a díky sezóně 2013 – 2014, kdy jsme získali druhé místo v základní části krajského přeboru, jsme dostali možnost zahrát si v následující sezóně 2014 – 2015 II. ligu, což je v rámci kolektivních sportů nejvýše hraná soutěž v našem městě.

Družstvo hraje ve stejném složení delší čas, a proto si jistě účast v lize zaslouží. Kdo se o tento úspěch zasloužil? Lavička L., Šikorský L., Horák L., Horák M., Fric J., Nič J., Libecajt M., Týř J., Hrabánek M., Formánek J., Kurilla P., Kus J. a Zach D.

bcslany2

Novou sezónu začínáme doma, pohárovým zápasem s Karlovými Vary, 27. 9. v 18:00. Hlavní soutěž začíná 11. 10. 2014 a pravidelně po 14 dnech pokračuje celou sezónu. Naši se doma poprvé představí v soutěžním zápase 8. a 9. 11. 2014.

Více informací najdete zde na webu nebo na facebooku.

Věříme, že naše výkony potěší oko fanoušků, kteří přijdou v hojném počtu bouřlivě a slušně fandit, a zároveň přilákají i případné sponzory, kteří by se rádi zviditelnili v celorepublikové soutěži a pomohli tak i k rozvoji klubového basketbalu ve Slaném.

Publikováno v Muži,Obecné informace.