Soustředění U11 a U14, Jemčina 18. -23. 5. 2015

Družstva basketbalistek U14 a U11 absolvovala v týdnu 18.-23.května posezonní sportovní soutředění v RZ Jemčina (většina Slaňáků si určitě vzpomene na letní tábory Bateria na Jemčině…).

bc_slany-jemcina2015_023

V krásné krajině Třeboňska na břehu řeky Nežárky připravili trenéři pro holčiny bohatý sportovní i zábavný program. Běhali jsme , posilovali a nabírali fyzičku do další sezony, ale nezapomněli jsme ani na střelbu na koše a nácvik basketbalových dovednosti. Po úžasných jihočeských cyklostezkách jsme najezdili přes 100 km na kolech. Holky skvěle makaly a zaslouží si velkou pochvalu! Zpestřením pobytu bylo i hudební vystoupení kapely HEC v kulturním sále RZ, při kterém se holčiny parádně vytancovaly. Navštívili jsme během týdne třeboňský bazén v lázních AURORA i muzeum s Kreyzovými jesličkami a vodní aquashow v Jindřichově Hradci. Počasí nám zrovna moc nepřálo, ale holky si to vůbec nepřipouštěly a věříme, že si letošní Jemčinu skvěle užily. V celém týmu vládla pohoda a užili jsme si všichni spoustu legrace.

Chtěl bych poděkovat trenérům i rodičům za pomoc s přípravou soustředění a firmě UNIBON za logistickou i finanční podporu.

Přeji všem krásné léto a užijte si prázdniny!!

R. Nič

 

Publikováno v Dorostenky U19,Družstvo dívek 2003,Obecné informace.