Náborová akce ve sportovní hale Královka

Vážení basketbaloví přátelé,

Česká basketbalová federace hledá nové způsoby, jak v moderní době oslovovat potenciální nové basketbalisty a basketbalistky. V uplynulých týdnech proto spojila své síly s jedním z nejznámějších českých youtuberů, který na sociální síti vystupuje pod přezdívkou Pedro. Série publikovaných videí vyvrcholí dvěma náborovými akcemi, kde se děti budou moci osobně setkat s Pedrem, ale také si zábavnou formou vyzkoušet basketbal. Především pro děti z Prahy a středních Čech je připravena akce ve sportovní hale Královka v neděli 31. ledna od 16 do 18 hodin.

Tuto akci vidíme jako příležitost pro pražské a středočeské kluby, aby jejich zástupci přímo na místě oslovili příchozí děti buď osobně nebo formou náborových letáků svého klubu. Zároveň pro trenéry nabízíme možnost zapojit se do basketbalového programu aktivně formou dohledu na jednotlivých stanovištích, kde děti budou plnit předem připravené úkoly s basketbalovou tématikou. Výhodou je oslovit potenciálního nového člena klubu bezprostředně po atraktivním kontaktu s basketbalem.

V případě zájmu o jakoukoliv z výše uvedených forem prezentace se obracejte na pracovníka České basketbalové federace pro mládež Jiřího Novotného na mailové adrese jnovotny@cbf.cz. Uzavírka registrace zájemců je ve středu 27. ledna.

Pozvánku od Pedra si můžete pustit ZDE

 

Publikováno v Obecné informace.