U11: Výhry v přátelských zápasech na Kladně

TJ Sokol Kladno – BC Slaný 42 : 45 (6:14, 16:23, 28:41)

Chodorová 22 (5/2), Pluchová 6, Hermannová 4, Kinclová 4, Nováková 3 (4/3), Ischiová 2, Burleová 2, Drunecká 2, Vargová, Hejčová, Neradová, Červená

BC Slaný – TJ Bižuterie Jablonec nad Nisou 56 : 20 (19:4, 27:6, 44:10)

Kinclová 12 (2/0), Nováková 12 (6/2), Chodorová 8, Pluchová 8, Ischiová 6, Drunecká 4, Hermannová 4, Vargová 2, Burleová, Hejčová, Neradová, Červená

 

V prvním zápase jsme se utkali s TJ Sokol Kladno, s týmem, který má zkušenosti z krajského přeboru i ze Šmoulinky.  Od začátku zápasu jsme si udržovali menší bodový náskok. Především se nám dařila střelba okolo bedny. Soupeře jsme přehrávali v obranném i útočném doskakování. Důrazné nájezdy do koše soupeř nedokázal ubránit bez faulů.

Druhý zápas byl pro nás s neznámým soupeřem TJ Bižuterie Jablonec n.N.  Soupeř nás nejvíce překvapil svojí agresivitou a faulováním. Naštěstí i s tímto si holky poradily a dokázaly se prosadit i přes tvrdé zákroky soupeře. Naše hráčky nedaly soupeři moc prostoru ke hře. Vypichovaly přihrávky, bojovaly o každý míč.

Turnaj se našim hráčkám povedl. Jejich chuť po vítězství je obrovská! Oproti soupeři měly přesnější střelbu, důraznější tah na koš. Nacvičené signály vycházely a bylo z nich několik košů. Musíme zapracovat na obraně, především zrychlit a nenechat se soupeřem snadno obejít.

Za dnešní výkon musíme všechny pochválit, byly „prostě SUPER“.

Markéta Bosáková – trenérka

Publikováno v Starší žákyně U15.