U15: Třetí výhra v řadě

BC Slaný BA Tygřice Louny 65:54

(16:14 24:30 43:42)

Pešatová 28, Žabkovská M. 13, Rabasová 9, Marková 6, Žabkovská K. 5, Dudáčková 2, Chárová 2, Havlínová, Pospíšilová A., Kindermannová

Naše starší žákyně pokračují na vítězné vlně.

Po dvou výhrách na palubovce soupeřů se představily na domácí proti družstvu Tygřice Louny. Sestava tentokrát stála pouze na slánských hračkách, které doplnily z U13 Pospíšilová, Kindrmanová a Havlínová. Všechny mladší splnily pokyny a pomalu se stávají pevnou částí družstva U15. Ještě by chtělo zapojit několik dalších, aby byl kádr širší.

Nyní již k zápasu. Od začátku jsme se snažili presovat po celém hřišti a zdvojovat hráčku s míčem. To se nám až tolik nedařilo, a tak byl zápas jako na houpačce. Hosté vedli o deset potom my o dva. První zlom nastal v poslední minutě třetí čtvrtiny kdy jsme vedli 43:38 a hosté šňůrou která skončila v 5 minutě posledni části otočili na hrozivých 54:45. Závěr pak byl ale z naší strany drtivý! Celých pět minut jsme nepustili hosty přes půlící čáru a nakonec získali výhru 65:54! Věříme, že tento výkon již budeme podávat po větší čas sezóny a ne jen někdy. Jen takový přístup a agresivní pojetí může přinášet další úspěchy.

Publikováno v Družstvo dívek 2003.