U11 a U12: S basketem na vodě….

Třetí červnový víkend strávily hráčky U11 a U12 společně s trenéry a rodiči na vodě. Sjížděli jsme Berounku a jako základnu jsme si vybrali kemp U Mloka.

Hojná účast cca 50 osob opět potvrdila, že tento tým má silnou základnu nejen mezi svými hráčkami, ale také mezi rodiči!

Každý z trenérů se stal velitelem jednoho z raftů a nám všem bylo jasné, že touha zvítězit, která je pro všechny tak typická na hřišti, se promítne i do bojů na raftech 🙂 O emoce rozhodně nebyla nouze a jednotlivé rafty se průběžně střídaly ve vedení.

Po krásné a slunné sobotě nás v neděli čekalo ranní probuzení do deště a skoro už to vypadalo, že se místo na vodu pojede domů….. Jenže týmový duch opět zvítězil……aneb… Petr zavelel a my se, navzdory nepřízni počasí, opět chopili svých pádel 🙂 Byla to dobrá volba ! Počasí se postupně umoudřilo a všichni jsme si užili další hezký den plný legrace.

Krásným zakončením celého víkendu byla mini svatba, která proběhla celá v režii holek. Malý Kubík si měl brát Viki…, ale vzhledem k tomu, že si to ženich na poslední chvíli rozmyslel a kytice už byla uvázaná a holky nastoupené – hledali se další dobrovolníci….. Bleskurychle za ně zaskočili pan trenér s paní trenérovou a Iva s Petrem si tak po letech za přítomnosti naší basketbalové rodiny obnovili svůj manželský slib!                                                
Fotbalová branka vyzdobená bílými balonky se na chvíli stala svatební branou…, z telefonu opodál zněl svatební pochod…. a naší skvělé a trpělivé paní trenérové ukápla z oka slzička štěstí. Zřejmě jí v tu chvíli došlo, že teď napodruhé už spolu s panem trenérem vyvdala i celou U11 a U12 a to i včetně všech rodinných příslušníků… a že toto spojení bude na hodně dlouho 🙂

Víkend se povedl na jedničku a my všichni už se móóóóc těšíme na příští rok !!!!

Jitko, Petře, Marku a Tomáši , děkujeme Vám za hodně povedenou sezonu a těšíme se na tu další!

Monika Grzonka

[ngg src=“galleries“ ids=“131″ images_per_page=“110″ number_of_columns=“3″ display=“basic_thumbnail“]

Publikováno v Mladší žákyně U14,Starší žákyně U15.