U19: Juniorky se připravovaly na sezonu na KraKož Cupu v Kožlanech

Letošní tradiční předsezonní turnaj v Kožlanech měl velmi silné obsazení. Mnoho ligových týmů si jej vybralo jako předsezonní přípravu po covidové pauze.

Na 8 družstev ve 2 skupinách čekalo během 2,5 dne celkem6 zápasů.

Turnaj v Kožlanech má svoji rodinnou přátelskou atmosféru a velmi kvalitní organizaci.

 

Naše juniorky se ve skupině postupně utkaly s týmy DBaK B, BŠ Tygři Praha 17 a HB Basket Praha B.

Všechna 3 utkání byla velmi vyrovnaná, vždy jsme dobře vstoupili do zápasu, dlouho vedli a soupeř otočil v závěrečné čtvrtině.

Byla to škoda. Věříme, že pokud by nám z důvodu karanteny nechyběla Terka Malá, mohli jsme zápasy udržet a postupovat z předních příček do dalších bojů o umístění.

Hráčky střídaly v zápasy světlejší herní momenty s chybami a bohužel i častými zbytečnými ztrátami míče po chybách v driblingu, přihrávkách a souhře. Těžko se vyrovnáváme s agresivní obranou soupeřek, na této herní činnosti musíme ještě více zapracovat v trénincích.

Celkově jsme po výhře v závěrečném zápase se Sojkami Pelhřimov obsadili 7.místo.

Ale pořadí ani výsledek pro nás není až tak důležitý, holky dlouho nehrály a celková nesehranost týmu na nás byla vidět.

Velmi příjemný je fakt, že se turnaje zůčastnily všechny hráčky, až na již zmiňovanou Terku. A v týmu vládne positivní bojovná nálada, což je pro nás velkým příslibem do sezony v NRL.

Tak holky pojďme dál makat v trénincích ať v říjnu vlétneme úspěšně do ligy !! J

Rosťa Nič

 

 

 

[ngg src=“galleries“ ids=“216″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″ number_of_columns=“3″ slideshow_link_text=“Fotogalerie“] 

Publikováno v Dorostenky U19.