U13 BC Slaný – Poděbrady

Minižákyně odehrály v sobotu 18. ledna zápas na domácí palubovce s celkem Poděbrad. Očekávalo se vyrovnané dvojutkání, ale bohužel z naší strany to bylo velice nepovedené až odevzdané.

První zápas, první polovina totálně prospaná, ale do druhé poloviny nastoupilo úplně jiné družstvo, agresivni bojující o každý míč, solidní obrana. Tak si představujeme, že by se toto družstvo mělo prezentovat.

Bohužel náskok holky již nedohonily.

Kdo očekával že druhý zápas bude z naší strany jako druhá polovina prvního, ten se bohužel mýlil. Od začátku opět úplně odevzdané utkání, znovu bez agresivity a bojovnosti. Stále neuvěřitelný problém v zakončení akce.

Dvojtakt v našem podání je jen odhozeni míče směrem ke koši a obava nevrazit do obránce. Další problém je střelba po doskoku (naše skore 35:0). A použít í desku k zakončení ? To máme strach, aby to desku nebolelo. Máme stále na čem pracovat o trénincích!

Koho pochválit za první zápas? V druhé polovině všechny, ale jinak jen Kubouškovou. Její agresivita a bojovnost o míč je opravdu přikladná. Dále pak Alscherovou, Riškovou a Všelichovou. Ostatní buď nevybočily ze svého stínu nebo zklamaly.


BC Slaný – Poděbrady 28:31 a 23 :53

Body: Kuboušková 2, Žabkovská 3, Dudáčková 2, Alscherová 10, Rabasová 4, Všelichová 2, Rišková 5, Kláserová 11, Vydrová 4.


Další zápas opět v sobotu na Kladně s vedoucím týmem soutěže. Potom naše holky čeká příprava na kvalifikaci U12, kde potkáme družstva  Kolína,  Říčan a Kladna.

Publikováno v Družstvo dívek 2003.