Muži vs. Karlovy Vary a Most

O víkendu začala obnovená premiéra družstva mužů ve 2.lize.

Sobotní zápas v Karlových Varech byl v první čtvrtině vyrovnaný družstva se střídala ve vedení a domácí v závěru odskočili na pět bodů. Bohužel 2.čtvrtina byla naší katastrofou deset jednoduchých ztrát znamenalo odskočení na 25 bodů a to nevypadalo již vůbec dobře. V této fázi jsme přestali hrát to co nám vycházelo a začali hrát chaos basket. Druhá polovina zápasu již byla o něčem jiném agresivnější přístup v obraně důraznější útok a pozvolné ukrajovaní domácího náskoku který se podařil v 7.minutě poslední čtvrtiny snížit na 7 bodů více se bohužel nepovedlo. Je škoda druhé čtvrtiny.

Karlovy Vary vs Slaný 68:59 (20:15 45:21 58:38)

Body: Lavička 12, Zach 4, Týř 12, Nič 4, Libecajt 17, Formánek 4, Horák L. 6.

 

Nedělní zápas v Mostě nám dával šanci na úspěch, bohužel náhodný trojkový koš od půlky přes dva hráče a ještě o desku rozhodl o naší prohře. Úvod zápasu byl z naší strany slušný, nacvičené akce navyšovaly náš náskok až do výše 23 bodů v 14.minutě. Potom se však opakoval sobotní proces. Absolutní herní propad chaos a příšerná střelba pomohla domácím vrátit se do zápasu a ziskat vedení o 9 bodů. Potom opět začal náš tým hrát to co umí a minutu před koncem se opět dostal do vedení, které bylo 10s před koncem 2 body potom přišla výše zmíněná střela, která vnesla smutek do našich řad. Bohužel tak to ve 2.lize chodí chyby se tvrdě trestají. Pokud se nedostaneme k tomu že musíme hrát celý zápas aktivně a naučené akce hrát po většinu zápasu budeme mít problémy. K tomu všemu se přidala příšerná střelba z delší vzdálenosti a dost špatný přehled o postavení svých spoluhráčů na hřišti, kdy nevidíme úplně volného spoluhráče. Musíme na tréninku na těchto věcech zapracovat, ale to nás musí na trénink docházet častěji 10. Letos to vypadá, že soutěž bude velice vyrovnaná…

Most vs Slaný 68:67 (9:17 31:27 45:44)

Body: Horák M. 6, Šikorský 1, Lavička 17, Týř 9, Nič 4, Libecajt 9, Fric 9, Formánek 6, Horák L. 6.

 

Příští dvojutkání hrajeme opět venku v Ústí nad Labem a Děčíně a to 25. a 26.10., doma se představíme v poháru 28.10 v 18.30 s Pískem.

Publikováno v Muži.