Muži vs. Domažlice a Rokycany

Konečně se naše družstvo mužů představilo ve 2.lize na domácí palubovce. V pátek a sobotu jsme přivítali doma pátý a třetí tým ligové soutěže.

V pátek nás čekal 5. tým soutěže z Domažlic a začátek byl katastrofální, úplně bez obrany a mizerný útok dával výsledek po prvních 10 minutách 7:27 a vypadalo to na pořádný propadák. Naštěstí se borci probudili a pozvolna začali zápas vyrovnávat. Největší nápor začal ve 26. Minutě, kdy jsme do 38 minuty udělali šňůru 27:7 a stav byl jenom o jeden bod v naš neprospěch. Bohužel v tento moment jsme udělali 2 chyby, které nás stály první vítězství. Bohužel mizerná úspěšnost trestných hodů 40% a stav po první čtvrtině nám k vítězství nepomohly. Da se říct, že stejný průběh byl i v předchozích zápasech.

V sobotu se proto očekávalo co předvede tým z Rokycan, který byl na třetím místě soutěže. Tentokrát ale naši borci začali koncentrovaně a dá se říci, že s jednou výjimkou se podařilo vytrvat ve stejném výkonu po celý zápas. Od začátku do konce utkání jsme vlastně zápas kontrolovali a zároveň potvrdili, že máme druhou nejlepší obranu v soutěži, ale zároveň druhý nejhorší útok, což je problém. Doufejme, že vítězství nás probudí a budeme dál pokračovat ve vítězném tažení.

Další zápasy nás čekají ve Strakonicích a Písku a určitě nejsme bez šance jednou uspět. Jinak poděkování patří i našim fanouškům kteří zatím naše zápasy navštěvují a věříme že jejich počet bude stoupat.

BC SLANÝ VS JISKRA DOMAŽLICE 70:77
(7:27 ,27:43,52:61)

Body: Kučera 2, Libecajt 8, Šikorsky 8, Lavička 11, Zach 5, Týř 17, Fric 9, Formánek 7, Horák L.2.

 

BC SLANÝ VS ROKYCANY 71:48
(22:17 31:26 58:38)

Body: Kučera 4, Libecajt 12, Horák M. 4, Šikorský 9, Lavička 24, Týř 11, Nič 1, Fric 2, Horák L. 4

Publikováno v Muži.