Slánská odchovankyně Michaela Vondráčková vítězkou Českého poháru!

25. – 26.1.2020 se v hale Klimeška v Kutné Hoře konal turnaj Final Four Českého poháru žen

Účastníky tohoto klání byla tato 4 družstva – Sokol Hradec Králové, BLK Slavia Praha, KP Brno a BK Žabiny Brno. A posledně zmiňované družstvo je konečným vítězem turnaje!!! Tento úspěch je výsledkem hráčských zkušeností a dovedností celého družstva BK Žabiny Brno a budiž to holkám přáno. Co je ale neopominutelné, je ten fakt, že za toto družstvo hraje i slánská odchovankyně Michaela Vondráčková – Muchová, která nemalou měrou k tomuto úspěchu přispěla.

Míša tu před lety začala pod taktovkou dlouholetého slánského hráče a nyní trenéra pana Luboše Frice, který ji naučil základům této hry. Míša byla hodně učenlivá, trpělivá, pilná a šikovná. I proto později dostala šanci hrát za družstva jsko je BA Sparta Praha, Lokomotiva Karlovy Vary, Kara Trutnov, BLK Slavia Praha a BK Žabiny Brno. Za zmínku stojí i ten fakt, že byla i ve výběru reprezentace. Co nás ale těší velice je i to, že při rozhovorech se vždy zmínila o začátcích ve Slaném.
Takže my gratulujeme a část tohoto vítězství si dovolujeme, jako oddíl, za který začínala svoji basketbalovou kariéru, si trochu přivlastnit.
Miško, děkujeme a přejeme mnoho dalších sportovních úspěchů!

BC Slaný

Výsledky Final4  ZDE

Publikováno v Obecné informace.