Letní soustředění v Táboře bylo super! Podívejte se na fotky

Máme za sebou skvělé letní soustředění v Táboře. Velká pochvala patří všem trenérům za předvedenou práci a péči o naše basketbalistky a holkám za poctivé nasazení v trénincích. Husitské město Tábor nám nabídlo doslova reprezentační podmínky!


V supermoderní a multifunkční hale Mír jsme se střídali s našimi reprezentačními volejbalistkami, které zde hrály kvalifikaci o ME, a stihli jsme jim i zafandit v zápase s Islandem. V posilovně a bazénu jsme zase mohli potkávat místní druholigové fotbalisty – s mnoha africkými posilami –, vedené bývalým reprezentantem Radkem Kováčem.

Co se programu týče, každý z našich týmů absolvoval dva basketbalové a jeden atletický kondiční trénink denně. Na závěr dne pak vždy přišla ještě regenerace v bazénu, nebo koupališti.

Stravování a ubytování v internátu VOŠ v centru Tábora bylo také skvělé, přičemž na jednotlivá sportoviště jsme odtud docházeli 12-15 min kolem rybníka Jordán.

Co víc si přát ? No, snad jen jediné. Abychom se ve Slaném brzy dočkali podobných podmínek pro naše sportovce. Samozřejmě všem našim družstvům BC Slaný přejeme zároveň úspěšnou sezonu 22/23.

Tak, holky, makáme!

Rosťa Nič

Fotogalerii z povedeného týdne v Táboře najdete níže.

[ngg src=“galleries“ ids=“232″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Publikováno v Obecné informace.