Cenné zkušenosti pro U13 z turnaje v Polsku

Prázdniny jsou za námi, je třeba se připravovat na novou sezonu. Přesně to si mimo jiné řekli trenéři Jindra a Pepa s děvčaty z kategorie U13, kteří ještě před startem ročníku zamířili nabírat cenné zkušenosti na turnaj v Polsku.

KSKK Koszalin – BC Slaný (90 – 11)
V prvním zápase byly holky hodně zaskočeny rychlou a tvrdou hrou soupeřek. Na turnaj jsme jeli přihlášeni v kategorii U13, i přestože v našem týmu bylo více holek z U12. Bylo vidět na našich hráčkách velké zklamání z vývoje zápasu. I přestože se rvaly o každý míč až do poslední vteřiny, rozdíl ve skóre se stále navyšoval.

Basket Slovanka – BC Slaný (59 – 10)
Ve druhém zápase nás čekal zápas se Slovankou, která nakonec celý turnaj vyhrála. Hned od začátku zápasu bylo vidět, že holky včerejší den hodily za hlavu. Na další den turnaje se těšily. Po snídani proběhla rozcvička s míčem přímo na náměstí Jelenie Gory. Prvních 12 minut zápasu bylo vyrovnaných. Soupeřky, které očekávaly hladký průběh zápasu, byly značně zaskočeny. Bohužel se nám v tu dobu zranila Eliška Víchová, která už nemohla nastoupit do žádného dalšího zápasu. K tomu se ještě přidalo další ošetřování holek v průběhu zápasu a odstoupení i Julie Melenové. Ta nám taky chyběla i v dalším zápase. Slovanka si pak začala postupně budovat náskok, který navyšovala až do konce.

KSW Spartakus Jelenia Gora – BC Slaný (75 – 15)
Ve druhém zápase sobotního dne už byla vidět velká únava. Přesto do toho šly holky opět naplno, ale soupeř nám více nedovolil.

KS Wichos Jelenia Gora – BC Slaný (45 – 17)
V posledním nedělním zápase a zároveň i posledním na turnaji nám utekla první čtvrtina zápasu, kterou jsme prohráli 18:2. Byl to opačný vývoj zápasu než proti Slovance. Další tři čtvrtiny se hrál vyrovnaný basketbal. Škoda té první desetiminutovky.

Obrovské díky patří všem holkám za jejich bojovnost a nasazení. Rvaly se o každý míč, o každou pozici na hřišti nehledě na skóre. Děkujeme i všem rodičům, kteří přijeli fandit do Polska, i těm, kteří nás podpořili zprávami.

Trenéři Jindra a Pepa

[ngg src=“galleries“ ids=“233″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Publikováno v Obecné informace.