Starší žákyně U15 vyhrály přípravný turnaj v Kožlanech

První zářijový víkend odehrály U15 přípravný turnaj v Kožlanech. Turnaje se zúčastnili domácí DBaK Plzeň, Levhartice Chomutov, BK Klatovy a Sokol Nusle. Naše hráčky prošly turnajem bez porážky a zaslouženě připsaly jméno našeho klubu na putovní pohár.


BK Klatovy   –    BC Slaný        18  :   86

Klatovský tým U15 tvoří většina hráček z kategorie U14. Proti mladšímu soupeři jsme měli po celé utkání herní i fyzickou převahu. Dařil se nám rychlý protiútok. Všechny hráčky se pravidelně střídaly a podělily se o body.

BC Slaný   –   Levhartice Chomutov         89  :   44

Do druhého utkání jsme vstoupili nesoustředěně. Špatně jsme bránili, soupeř byl všude o krok dřív, a než se slánské hráčky probudily, soupeř vyhrál  1. čtvrtinu. Ve 2. čtvrtce holky zabraly, dobrou obranou zastavily skórování Levhartic a otočily vedení na naši stranu. Ve 2. půli už jsme byli lepším týmem. Projevila se vyrovnanost našeho týmu, získali jsme fyzickou převahu a postupně navyšovali skóre.

Sokol Nusle   –   BC Slaný            18  :   113

Třetí utkání s nejslabším týmem turnaje nemělo velkou úroveň. Soupeř nestíhal fyzicky. Naše holky vyhrávaly všechny souboje. Dominovali jsme ve všech herních činnostech. Nepříjemným okamžikem zápasu bylo zranění Káji Markové (podvrtnutý kotník). 100 si vystřelil nováček týmu Laura Marcolová. Všichni se těšíme na řízky z jiné kuchyně 🙂 

 

BC Slaný   –   DBaK Plzeň           63   :  47

Nedělní zápas s domácím týmem byl dobře naplánován. Bylo to finále dvou neporažených celků o vítězství v turnaji. DBaK procházelo turnajem velmi suverénně. Všem soupeřům nastřílelo 100 bodů a mělo vyrovnaný 15členný tým.

Naše holky přistoupily k zápasu velmi zodpovědně. Všechny hráčky zodpovědně bránily. V útoku uplatnily větší herní zkušenost, nenechaly se vylekat výborným presinkem soupeře. Kolektivní hrou v postupném útoku i úspěšnými individuálními nájezdy se do skórování zapojily všechny hráčky. Výsledkem bylo cenné vítězství nad kvalitním soupeřem a vítězství v celém turnaji.

[ngg src=“galleries“ ids=“235″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Publikováno v Starší žákyně U15.