Úspěšný víkend U12. Děvčata dvakrát jasně přehrála Příbram

V sobotu 12. 11. jsme hostili na naší palubovce tým děvčat z Příbrami. První utkání začalo o několik minut později než bylo původně plánováno. Část hostujícího týmu měla komplikace s dopravou.

Plán byl stejný jako v předešlých utkáních. A to, aby se zapojily do hry všechny holky. Ne jen účastí na hřišti, ale zapojením se aktivně do hry, nebát se sama vyvézt míč z vlastní poloviny a nebát se sama zakončit. Tento plán se podařil plnit hned od začátku utkání. Holky hrály pěkný kolektivní basket. Na konci prvního utkání bylo 11 skórujících děvčat ze 14.

BC Slaný – ŠSK Příbram 74 : 21
Body: Formánková A. 18, Poláchová N. 17, Roháčová A. 16, Mervartová N. 6, Pytlová M. 4, Ráczová E. 3, Poláčková M. 2, Poživilová T. 2, Tuháčková S. 2, Smetanová E. 2, Zemanová S. 2, Šelichová A., Melenová J., Poživilová E.

Do druhého utkání holky nastoupily s jediným cílem. Dnes si dají koš všichni. Tento cíl bohužel nevyšel. Ten den neměly všechny holky střelecké štěstí. Jistě se podaří hned příště. Tady musím pochválit zkušenější holky, které si vzaly na starost vyvážení míče a vytváření šancí pro ostatní spoluhráčky.

BC Slaný – ŠSK Příbram 52 : 29
Body: Roháčová A. 17, Formánková A. 12, Tuháčková S. 8, Poláchová N. 8, Mervartová N. 4, Poživilová E. 2, Poživilová T. 1, Šelichová A., Melenová J., Poláčková M., Ráczová E., Smetanová E., Pytlová M., Zemanová S.

Holkám bych chtěl poděkovat za týmovou hru a nasazení. Dařil se nám rychlý přechod do útoku a zakončení. Jen nás trochu trápilo získávání míče po neúspěšném zakončení hostujícího týmu pod vlastním košem. To jistě taky na příští zápasy doladíme.

Další domácí zápasy nás čekají v neděli 27. 11. Přivítáme družstvo BK Levhartice Chomutov.

Tak přijďte opět fandit.

Pepa Šelicha

Publikováno v mladší minižákyně U12.