Další úspěšný Basket Camp je za námi. Jak ho hodnotí Rostislav Nič?

Od 9. do 14. 7. se ve Slaném pořádal další ročník Basket Campu. Talentované hráčky tak opět mohly rozvíjet svoje basketbalové a atletické schopnosti, poměřit se s vrstevnicemi a obecně si užít týden skvělého sportu i mimo sezonu.

Manažer kempu, Rostislav Nič, má pro celotýdenní dřinu opět jen slova chvály. 

“Jsme nadmíru spokojení s průběhem campu. Sledoval jsem hráčky při trénincích: bylo na nich vidět zaujetí pro basketbal, vnímaly vše, co jim trenéři a trenérky vštěpovali, a opravdu na sobě makaly. To, že se holky rozhodly věnovat týden ze svých prázdnin basketu, nás všechny moc těší a dává mi naději v to, že mají basket ve svém srdci jako my, že na sobě chtějí pracovat a že třeba v budoucnu některé z nich uvidíme v reprezentačních výběrech a vyrostou z nich nové lvice. 🙂

Vždyť co může být pro mladé baskeťačky lepší než trénovat s Pamčou Effangovou, Verčou Šípovou nebo Martinem Petrovickým? To jsou obrovské zkušenosti, práce s detaily, drily s maximální energií. A pokud si hráčky odnesou tyto atributy do svých tréninků v klubech, budou se určitě zlepšovat i nadále.

Chci poděkovat všem trenérům, kteří na letošním campu pracovali, asistentkám za skvělou péči o svá družstva a všem našim partnerům za podporu.

Velmi nás těší, že si slánský Basket Camp za 3 roky svého působení získal skvělé hodnocení mezi kluby, rodiči i hráčkami. Důkazem bylo velmi rychlé naplnění kapacity campu. Chceme v příštím roce opět přivést do Slaného kvalitní ligové a repre hráče a hráčky a trenéry a dál zlepšovat sportovní úroveň campu. Už teď se na ročník 2024 moc těšíme!”

Podívat se na fotografie z kempu můžete v galerii níže. Bližší informace o příštím ročníku přineseme v následujících týdnech.

[ngg src=“galleries“ ids=“248″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Publikováno v Obecné informace.