U19: Juniorky v posledním zápase roku uhájily vítězství !

V dramatickém zápase se utkaly dva ambiciozní soupeři a hrál se rychlý pohledný basketbal. Mládí narazilo na zkušenost a přehled.

BC Slaný U19G – Family Star Team  55 : 52

Krásné akce se střídaly na obou stranách a téměř plný balkon aplaudoval při mnoha úžasných zakončeních. Dravé mladé juniorky BCS U19 si postupně budovaly náskok díky několika málo chybičkám v obraně prací znavených rodičů a trenérů. Ti ale zmobilizovali své síly a nevzdali se! Poločasový odpočinek jim vlil nové síly do žil, trenéři naordinovali do 2.poločasu agresivnější obranu a náskok se začal tenčit.

 

Z rychlých protiútoků se prosazovaly rychlonožky Family Star Teamu, Ilonka Sadílková s Dášou Richterovou, hru skvěle dirigovala Anetka Roháčová a pod košem zářil po vzoru českých basketbalových legend Okáče a Skály, Michal Sadílek. Také Kuba Zuza, Míla Jeřela a Honza Szentesi přidali své body.

Slánské mladé ligové basketbalistky znervozněly a uchylovaly se také k několika nepěkným ostrým zákrokům, kterými chtěly vyřadit ze hry opory Family Star Teamu. Vypíchnutý okem to nakonec odskákal Jirka Pospíšil (no teda Aničko !!! L J ) 

V dramatickém závěru Family Star Team téměř vymazal 20ti bodový náskok soupeřek a snížil až na rozdíl jediného koše. Obě lavičky byly na nohou. Divác bouřili…. Byly to nervy!! Ale otočit skore se již FST nepodařilo. 

Slánská VSH arena ale viděla nervydrásající souboj, kvalitní basketbal plný signálů a herních variant. Útoky vítězily nad obranami a to se muselo divákům líbit.

Tak zase za rok příjďte všichni hrát a fandit !! Těšíme se na Vás.

[ngg src=“galleries“ ids=“225″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″ number_of_columns=“3″ slideshow_link_text=“Fotogalerie“]

Publikováno v Dorostenky U19.