Bojovný výkon U12 na silné Kladno nestačil

Netradičně v pondělí 16. 1. nás čekaly domácí soutěžní zápasy s Kladnem.

Tentokrát byla obě utkání rozdílná oproti soutěžnímu kolu, kdy jsme hráli na Kladně. Tam soupeři chybělo několik klíčových hráček. Nám naopak nikdo. Na naše domácí utkání nám chyběla Niky Mervartová a Naty Poláchová. Obě holky jsou už zkušené hráčky, které pomáhají i ve starší kategorii. Kladno bylo naopak v plné sestavě.

BC Slaný – Sokol Kladno 34 : 60
Body: Tuháčková S. 13, Roháčová A. 10, Formánková A. 6, Velíková E. 2, Smetanová E. 2, Poláčková M. 1, Šelichová B., Zemanová S., Melenová J., Pytlová M., Poživilová T., Poživilová E., Ráczová E.

V první čtvrtině měly soupeřky lehce navrch. První čtvrtinu Kladno vyhrálo 14:7. V druhé čtvrtině zápasu se naše holky už dostaly více do hry. Druhou čtvrtinu vyhrály o bod. Po polovině zápasu z pohledu domácích bylo skóre 18:24. Bohužel se nám vůbec nevydařila třetí čtvrtina, která skončila vítězstvím Kladna o 18 bodů. Tím bylo rozhodnuto. Poslední dějství už opět skončilo lépe pro nás. V tomto zápase se nám zranila Ema Poživilová, která už nemohla nastoupit do druhého utkání.

BC Slaný – Sokol Kladno 37 : 49
Body: Roháčová A. 11, Formánková A. 11, Tuháčková S. 6, Melenová J. 4, Poláčková M. 3, Ráczová E. 2, Zemanová S., Pytlová M., Velíková E., Poživilová T., Šelichová A.

Holky se první prohrou nenechaly rozhodit a do druhého utkání vlétly velmi bojovně. Ve třetí minutě vedení 6:2. Pak přišlo několik nepovedených zakončení a ztrát, kdy nás soupeřky potrestaly. První čtvrtina skončila prohrou 8 : 18. Zbytek zápasu už byl vyrovnaný.

Zápasy hodnotím pozitivně. Holky opět bojovaly a nevzdaly se.

Děkuji celému týmu za předvedenou hru a rodičům za podporu.

Trenér Pepa

Publikováno v mladší minižákyně U12.