Další dvě výhry pro U13. Děvčata zdolala Kralupy doma i venku

Předehrávané utkání s týmem z Kralup dopadlo na výbornou. Jak jsem psal minule, předpokládala se vyrovnanost těchto dvou utkání.
To se potvrdilo. Díky tomu se bylo na co dívat.

Čtvrtek 2. 11.
BK Kralupy Junior – BC Slaný 38:48

Hned od začátku utkání se sledoval pěkný basket. Obě družstva předváděla pohledné útočné akce a dostávala se do zakončení. Obě družstva ale trápila nepřesnost zakončení. První koš padl až ve čtvrté minutě. První, druhou i třetí čtvrtinu jsme doháněli mírnou ztrátu. Děvčata z Kralup měla stále jeden až šest bodů náskoku. Až těsně před koncem třetí části hry se nám podařilo srovnat na remízu.

Poslední čtvrtina měla rozhodnout. Nakonec to tak nebylo. Do poslední čtvrtiny už nenastoupila doposud nejlepší hráčka Kralup. Poslední čtvrtina tak byla pro naše holky podstatně jednodušší než ta druhá. Hned na začátku si holky vytvořily náskok, který už udržely až do konce.

Sobota 4. 11.
BC Slaný – BK Kralupy Junior 53:45

Domácí utkání bylo opět od začátku do konce dost vyrovnané. Určitě to byla pro diváky pěkná podívaná. Až mě chvílemi mrzelo, že nestojím mezi diváky na balkoně v hledišti. V tomto zápase se našim holkám opět povedlo dobře ubránit klíčové hráčky soupeře. Naší snahou bylo co nejrychlejší vyvezení míče na útočnou polovinu a jít do zakončení. Pokud se nepovedlo dát koš hned, povedlo se nám často míč doskočit. A znovu se dobře rozmístit, tak aby bylo možné hrát 1 na 1 nebo si naběhnout pro přihrávku pod koš. Holky utkání zvládly na jedničku.

Další domácí utkání sehrajeme v neděli 26. 11. od 10:00 proti BC Wizards Újezd nad Lesy.

Přijďte nám opět fandit!

Pepa

Publikováno v Starší minižákyně U13.